Teslimat Şartları

Siparişleriniz 08.00 – 20.00 saatleri arasında teslim edilir.

 

Şehir merkezi dışı bölgeler için ise km başına 1,00 TL alınmaktadır.

 

Adres ve teslimat zamanı değişiklikleri, teslim saatinden en az 2 saat önce bildirilmelidir.


Alıcı adreste bulunamaz ise sipariş edilen çiçek, evlerde; komşularına veya apartman görevlisine, işyerlerinde; iş arkadaşlarına veya güvenlik görevlilerine, hastane ve otellerde; danışma veya resepsiyona bırakılır. Siparişlerinizin üçüncü şahıslara bırakılamayacağı herhangi olumsuz bir durumda ise alıcı telefon ile aranıp bilgilendirilir ve şiparişi işletmemizden alması teklif edilir. Bu yüzden alıcının sabit ve cep telefon numaralarının verilmesi gerekmektedir.

 

Özel günlerde (Sevgililer Günü, Anneler Günü, Öğretmenler Günü gibi) iş yoğunluğundan ötürü saatli teslimatlara söz verilememekte, özel günden en az 1 gün önce verilen siparişlerde öğle öncesi ve sonrası olmak şartıyla siparişler alınmaktadır.

 

Siparişleriniz finansal onay alındıktan sonra işleme alınır. Kredi kartı ile yapılan ödemenizin onayı online olarak alınır.  EFT ve Havale türü ödemelerde ise ödemenizin onayı online olarak alınamadığından siparişiniz sonrasında mutlaka iletişime geçerek ödeme bilgilendirmesini yapmalısınız. Teslimat zamanına kadar yapılamayan ödemelerde siparişler askıya alınır.


Hava ve yol durumundan kaynaklanan gecikme ve aksaklıklardan işletmemiz sorumlu değildir.

 

Fiyatlarımıza KDV dahildir.

 

Tüm şartlar, kaliteli hizmet vermek maksadıyla uygulanmakta olup, verilen siparişlerde belirtilen koşullar kabul edilmiş sayılır.