Hakkımızda

1995 yılından itibaren "Hızlı ve Güvenli Çiçekçilik" sloganı ile yola çıkarak, çeyrek asrı aşkın tecrübeyle hizmet vermekteyiz. Güven, kalite ve hız konularına odaklanarak, teknolojik gelişmeleri her zaman yakından takip etmekte olup kalite politikamız gereği, müşteri memnuniyeti her zaman en ön plandadır. Firmamız bir İnterflora (Uluslararası Çiçekçiler Derneği) üyesi olmakta olup, duygularınızı, Türkiye'nin her noktasına ve Tüm Dünya'ya en güvenilir ve en hızlı şekilde ulaştırmaktadır.


Hizmetlerimiz

Kesme (canlı) çiçek tanzim ve satışı, salon/ofis bitkileri, yapay çiçek tanzim ve satışı, bitki bakımı, kurumsal-özel gün organizasyonları süsleme ve dekorasyon hizmetleri...
 

Vizyonumuz

Müşterilerimizin çiçekçilik sektörü ile ilgili tüm ihtiyaç ve beklentilerini Dünya standartlarında sağlayarak, %100 müşteri memnuniyeti sağlamak vizyonumuzun gereğidir.


Misyonumuz

Daima yenilik ve kalite politikamız ile sektöre yön ve değer katan önemli bir marka olmak misyonumuzun en önemli unsurudur.


Kalite Politikamız

Kullandığımız malzemeden, teslimat anına kadar her aşamada kullanmakta olduğumuz her ürün ve teknik donanımın en kalitelisini özenle seçmekte, ürünlerimizin müşterilerimizi temsil ettiğinin bilincinde olarak her zaman mükemmel ürünler üretmekteyiz. Kalite politikamızın bize verdiği güvenle %100 müşteri memnuniyeti garantisi vermekteyiz.


Vazgeçilmez Değerlerimiz

Tüketici haklarına saygı ve müşteri memnuniyeti, kalite ve daima yenilik.